en illustrasjonsstrek
om FB
Jeg spurte på Facebook: «Hvilke tre ord synes du beskriver meg/mine egenskaper?» Mine kolleger/oppdragsgivere og venner svarte raskt. Klikk på bildet for å se større versjon.

Om meg

Mitt fulle navn er Ingeborg Altern Vedal, men på jobb bruker jeg bare Altern-navnet, min mors etternavn. Jeg er gift, mor til to barn og speiderleder til tjue guttunger.

Jeg er god på organisering. Jeg tar ansvar og liker å løse problemer.

Min styrke er allsidighet. Som deskjournalist arbeider jeg både med tekst, foto og grafikk, og med å sette alle disse delene sammen til leseverdige sider. På nett jobber jeg både med det tekniske (programmering), utseendet (design) og innhold (tekst og foto).

Jeg elsker å studere og å lære. Formelle studier har jeg innen design, kommunkasjon og journalistikk, og statsvitenskap, utviklingsstudier og organisasjonslære. I tillegg er jeg selvlært innen IKT. Se min CV på LinkedIn.

Jeg har arbeidet ved Universitetet i Oslo, i Vårt Land, for Dansesonen og var med på å stifte Liv laga. Jeg har vært sjølstendig næringsdrivende siden 2009.

Oppveksten tilbrakte jeg i Modum. Deretter studerte jeg ved forskjellige høgskoler og universitet i Norge og USA, før jeg slo meg ned på Hasle i Oslo i ti år. Nå bor jeg og familien på Engelsrud i Asker.

Ferier tilbringer jeg med storfamilien og venner, og på Lia Gård der jeg hjelper til i det daglige arbeidet. Fritida mi handler stort sett om barnas fritid – å følge opp deres aktiviteter, skolen osv. Jeg sitter i FAU på Vardåsen skole og er hjelpeinstruktør i Kodeklubben der.

Altern kommunikasjon • Ingeborg Altern • Engelsrud Terrasse 37a • 1385 Asker
mobil: 94 13 18 16 • e-post: kom@altern.no
Foretaksnavn: Altern Vedal konsulenttjenester • Organisasjonsnummer: 894516992